Tim Van Damme Inspired by Tim Vand Damme

Setujukah anda jika blog ini dijadikan blog rasmi ALED 4?

Apakah topik yang akan menghiasi post-post kita?

Labels

  • (1)
There was an error in this gadget

Followers

Weather

Masa dan Usia Dunia

Aled4ourians

Search This Blog

Loading...

Network

Blog

Wednesday, March 10, 2010

SBE? Nate po nih?

2 comments
Salam...
Huh, malas sungguh aku mengupdate belog ini ya? Haha.
Ok la. Saja2 nak update la ye.

Ni status budak2 Malaysia

SBE. Dipahamkan bahawa beberapa sahabat kita budak2 maktab selain Azim dan Kuwe:

Naqib Klate
Syukur Klate
Zaki Klate(aku tak pasti sbnrnya)
Bob Klate
Pyon Klate
Anep Klate
Azhan no info
Ajib no info
Cipin no info
Penyu (Bangi KL)
Amin no info

dan beberapa nama2 perempuan yang aku tak ingat(adeh,sori2)
sedang mengalami SBE. Apa tuh?
Akupun taktau sgt.Ye la, aku kan budak pra, mana buat benda2 nih.
Penilaian Berasaskan Sekolah.
School Based Essessment? Huh, betul ke? Aku yg budak TESL ni mempertikaikan.

Anyway, berjihadlah kamu orang ye. Jalankan amanah di skolah tu bebaik, Korang kuat semangat. Aku yakin pada kamu orang. Masing2 ada perjuangan sendiri, dosa pahala masing2 hal, kita berpesan2 supaya kita dapat ganjaran sebagai saudara2 yg saling memperingati.

Okeh. Abayo! (bahasa pe ni?)

Salam!

Read more

Tuesday, July 21, 2009

Bujang Trip 2

0 comments
Salam...

Seperti yang telah sedia maklum,(tak tau lak aku kalo ada yang tak maklum)

Bujang Trip 2 bakal dianjurkan di Johor. Pulau Besar kalau tak silap aku. Pada 31 Julai hingga ke 2 Ogos...

Menurut saudara Muhsin selaku kepala Bujang trip, yang bakal join adalah Muhsin, Din, Naqib, Bob, Syuko, Macha, Zack, Ked, Nasir, Penyu, Cipin, keri, Nuar, Kintot. Juga ada cadangan untuk mengajak Daos. Pada aku, alang-alang mengajak Daos, baik ajak terus dengan ayam-ayam KFC dia skali. Tapi jangan ajak-ajak ayam plak. [^_^]


Manakala yang tidak dapat pergi adalah Anep dan Azhan. Dan jugaklah aku memandangkan aku kene mendaftar masuk ke IPG pada 3 Ogos...
Adeh..Sedih btol.. Time-time member ramai balik ni, aku plak takleh nak kluar dengan diorang.

So, ini antara butirannya...
Tempat: Pulau Besar
Tarikh : 31 Julai-2Ogos
Kos : RM175 seorang

Ini je la yang mampu saya postkan... Nak tau lebih tanyalah saudara Muhsin sendiri.
Wassalam.

Dalam Koneksi GPRS yang boleh tahan lajunya...0511pm210709
Read more

Monday, July 20, 2009

Mencari Kita di Search Engines

0 comments
Beberapa hari lalu saya telah jenuh memerah otak dan berhempas pulas mencari apakah sebabnya blog ini tidak dapat dicapai di search engine seperti google dan yahoo.
Alhamdulillah, kini ia sudah dapat dicapai di google. Namun masih gagal dicari di yahoo. InsyaAllah saya akan mencari penyelesaian untuk ini.
Cabaran ini bagus, kerna ia jadi sebab untuk saya menambah ilmu perinternetan, Dunia di Hujung Jari dalam Dunia di Hujung Hari

Dalam koneksi internet GPRS yang laju; 0454am21July2009
Read more
1 comments
h3kdy9r65f
Read more

Tuesday, July 14, 2009

ini Kami

2 comments
Read more

Request untuk Jemputan

3 comments
Sekiranya anda ingin menjadi sebahagian daripada author blog, sila berikan identiti dan e-mail di bahagian comment
eg;
anep_macho@yahoo.com
Muhammad Hanif Kamarudin
Read more

Polisi Pengurusan (terbuka untuk cadangan dan pandangan)

0 comments
  1. Mana-mana ahli ALED 4 yang dijemput berhak menjadi sebahagian daripada author blog ini.
  2. Untuk menghormati hak yang telah dikongsi ini mana-mana author/ahli tidak dibenarkan memadam post ahli lain.
  3. Untuk menghormati hak yang telah dikongsi ini, mana-mana author/ahli dinasihatkan supaya menjaga sensitiviti ahli lain apabila menghantar sebarang post.
  4. Jika didapati terdapat post yang melanggar polisi kedua dan ketiga ini, penghantar post akan digantung haknya. Manakala post tersebut akan dipadam mengikut kesesuaian.
Sebarang penambahan idea dan cadangan amat dialu-alukan. Sila berikannya dalam komen di bawah.
Terima Kasih
05.41am 15/07/09
Read more

Search People




Aled4ourians Design by Insight © 2009